meer weten? neem contact op!   T 038 - 88 00 147  
 
 
 
over ons

Frog Energy investeert in energiebesparing, omdat het kan en omdat het loont

Wij kijken naar uw pand alsof het van onszelf is en geven praktische adviezen. Wij financieren en realiseren kostenbesparing. Wij zijn onafhankelijk en creatief in onze oplossingen.
Frog Energy is actief in het primair en voortgezet onderwijs, de zorg en het maatschappelijk middenveld.
> Lees meer over ons

 
nieuws
04/10/2016

Green Deal Scholen

Energiebesparing en een gezond binnenklimaat zijn hot items in het onderwijs. En terecht; onze kinderen moeten optimaal kunnen leren en verdienen goede voorbeelden in onze omgang met het klimaat.

Op 3 oktober 2016 is in het kader van de Green Deal Scholen, een subsidieregeling opgesteld voor scholen om de eerste stappen te zetten op het gebied van verduurzaming. Penta Rho en Frog Energy hebben de krachten gebundeld om u hierin te ondersteunen. Met deze partijen krijgt u het beste uit twee werelden. Penta Rho heeft ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en –beheer. Frog Energy heeft ervaring op het gebied van energiebesparing en het binnenklimaat. Gedurende een jaar helpen we u de verduurzaming in te bedden in uw beleid en meerjarenonderhoudsplanning.

Meer informatie over de voordelen voor u als schoolbestuurder, -directeur of – vastgoedmedewerker vindt u op de site van Penta Rho.

11/03/2016

Energiebesparing voor Landstede

Landstede heeft gekozen voor Frog Energy als partner voor energiebesparing op twee locaties. De komende tijd zullen deze gebouwen onder de loep genomen worden.

Deze twee locaties, met een gezamenlijke oppervlakte van zo’n 20.000 vierkante meter, hebben een hoog energieverbruik. Doordat de gebouwen al wat ouder zijn, is het isolatieniveau laag en zijn de installaties verouderd. Hier liggen grote kansen om het energieverbruik omlaag te brengen en daarmee ook de CO2 uitstoot.

Frog Energy analyseert de gebouwen en doet voorstellen voor energiebesparende maatregelen. Verder adviseren we de vastgoed medewerkers in de uitvoering van de werkzaamheden. Als laatste begeleiden we subsidie aanvragen. We zijn er trots op dat Landstede tot onze klantenkring behoort.

bespaar energie
bespaar kosten
bespaar tijd
bespaar zorgen

Met onze oplossingen bespaart u op vele manieren

bespaar energie

Veel gebouwen zijn niet energiezuinig, waardoor kostbare energie verloren gaat en teveel CO2 in de atmosfeer terecht komt. Dat is onnodig. Frog Energy investeert in uw gebouw om energie te besparen, u houdt meer energie over voor uw eigenlijke werk.

bespaar kosten

In de afgelopen vijftien jaar is de prijs van energie drie keer zo snel gestegen dan de inflatie. Met andere woorden, uw energiekosten stijgen sneller dan andere kosten. Graag helpt Frog Energy u te besparen, zonder dat het u kapitaal kost.

bespaar tijd

De energiehuishouding wordt bepaald door bouwkundige aspecten van het gebouw en technische installaties. Voor veel organisaties is dat kennis die niet tot de kern van hun werk behoort. Frog Energy heeft die kennis wel en wil u graag helpen. Uw gebouw, onze zorg.

bespaar zorgen

Een goed geïsoleerd gebouw levert ook een bijdrage aan een gezond binnenklimaat, waardoor uw gebruikers gezonder leren, werken en/of leven. Frog Energy neemt u de zorgen voor de energiehuishouding uit handen. Zo heeft u meer tijd over voor leuke en nuttige dingen. Als bijkomend voordeel bespaart u op ziekteverzuim.

> lees meer over de besparingen die wij u bieden
 

Jaap Kaspers - Directeur basisschool De Smaragd

'Frog Energy werkt serieus en nauwgezet aan energiebesparing voor onze school. Ze nemen je mee in het proces, communiceren duidelijk en hebben bovenal passie voor het terugbrengen van CO2 uitstoot.'

John Smits - Rentmeester Staatsbosbeheer

'Frog Energy is partner van Staatsbosbeheer in diverse projecten om energie te besparen. Ze kijken altijd iets verder dan de opdrachtomschrijving, waardoor ze met creatieve en zinnige oplossingen komen. Ze weten waar ze over praten en komen afspraken na. Zeer prettig om mee te werken.'