meer weten? neem contact op!   T 038 - 88 00 147  
 
onze investering

Als uw energierekening onze zorg kan gebruiken, gaan we graag aan de slag

U blijft aan het roer staan van een overzichtelijk proces. Op een heldere manier geven we inzicht in uw verbruik, de mogelijkheden voor besparing en verschillende contractvormen. U neemt de beslissingen, wij doen het werk. En na de eerste fase blijven we betrokken en houden we regelmatig overleg. Want samen investeren in energiebesparing kan alleen binnen een meerjarige vertrouwensrelatie.

Uw energiehuishouding wordt bepaald door bouwkundige aspecten van het gebouw en technische installaties. Voor veel organisaties zijn dat werkgebieden die niet tot de kern van hun activiteiten horen. Frog Energy is wel gespecialiseerd in deze gebieden en wil u graag op dat vlak helpen. Concreet kunt u denken aan isolerende maatregelen, het inregelen van de HR ketel of het plaatsen van zonnepanelen. Uw gebouw, onze zorg.

Wij doorlopen met onze klanten de volgende stappen:Jaarlijks bespreken wij de besparingsprestaties met u. Voor een aantal klanten verzorgen wij onderdelen van dit werk tegen advies- en/of projectmanagementtarief. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Ons doel?

Een energie- en CO2-neutrale aarde

> Voor meer informatie over onze visie en missie, klik hier