meer weten? neem contact op!   T 038 - 88 00 147  
 
Visie, missie & doelstelling

Wij zijn Frog Energy, een commercieel bedrijf, gestart vanuit idealisme.

Visie

Een energie- en CO2-neutrale aarde.

Missie

Frog Energy realiseert energie- en kostenbesparing voor haar klanten en draagt daardoor bij aan een gezondere werk-, leer- en leefomgeving.

Doelstelling

Tot en met 2017 besparen wij 21 miljoen megajoule energie en 95.543 kilo CO2. Dit staat gelijk aan het gemiddelde energieverbruik van 305,8 huishoudens.


Wouter Kok

‘Na mijn studie Internationaal Marketing Management heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en in de non-profit sector, de laatste 5 jaar als Hoofd Marketing van World Vision Nederland. In die functie heb ik indringend kennisgemaakt met armoede en andere gevolgen van onrechtvaardige verdeling van rijkdom en klimaatverandering wereldwijd.
Een van de antwoorden formuleerden we samen met Philips in India (energiezuinige en uitstootarme houtkachels) en Ghana (verlichting op zonne-energie). Vanaf begin 2013 ben ik begonnen aan een nieuwe missie: energiebesparing in Nederland. Dat doe ik voor mijn vrouw en dochter, maar ook voor de kinderen die ik in Afrika, Azië en Latijns Amerika heb ontmoet’.

Herm-Jan Schalk

‘Aan de universiteit Twente heb ik Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Na deze studie ben ik samen met een vriend in 2004 een bouwbedrijf begonnen. Na een zeer grote klus van 3,5 jaar in Frankrijk zijn we in Nederland verder gegaan. Vanaf toen hadden we een installatie- en renovatiebedrijf, waarmee we opdrachten uitvoerden voor zowel bedrijfsleven als particulieren. In 2013 zijn we Frog Energy begonnen omdat we er van doordrongen zijn dat er energie bespaard moet worden in Nederland. Met name de technische oplossingen om deze besparing te realiseren, hebben mijn interesse.’

Duurzaamheid

Frog Energy is een duurzame organisatie. Dat geldt voor de bedrijfsdoelen en voor het eigen bedrijfsproces. Voorbeelden hiervan zijn de groene hosting (Cleanbits) en zonnepanelen op het dak van ons kantoor. Frog Energy vraagt leveranciers naar duurzaamheid in de keten op basis van de normen uit ISO 26000. Duurzame leveranciers krijgen de voorkeur in het inkoopproces.