meer weten? neem contact op!   T 038 - 88 00 147  
 
uw besparing

Frog Energy bespaart energie voor u

In de afgelopen vijftien jaar is de prijs van energie drie keer zo snel gestegen dan de inflatie. Met andere woorden, uw energiekosten stijgen sneller dan andere kosten. Graag helpt Frog Energy u te besparen, zonder dat het u kapitaal kost. Frog Energy investeert in uw gebouw op basis van een Energie Prestatie Contract.

Dat werkt als volgt:

Wij geven u een gegarandeerde besparing

Uw gebouw is direct duurzamer en op termijn heeft u een substantieel lagere energierekening. Klik hier om meer te weten over onze werkwijze. Een goed geïsoleerd gebouw levert ook een bijdrage aan een gezond binnenklimaat, waardoor uw gebruikers gezonder leren, werken en/of leven. Frog Energy neemt u de zorgen voor de energiehuishouding uit handen. Zo heeft u meer tijd over voor leuke en nuttige dingen. Als bijkomend voordeel bespaart u op ziekteverzuim. Meer weten? Neem gerust contact op.

 

Ook het gevoel dat u meer energie verbruikt dan nodig is?

​Aan de hand van een Quickscan helpen wij uw energieverbruik en energiekosten te reduceren. We doen voorstellen tot concrete energiebesparende maatregelen en helpen bij de uitvoering daarvan.
> Voor meer informatie over onze werkwijze, klik hier